• Pzt -Cmt: 10:00 - 18:00
  • Mail Adres

    talep@avgbilgisayar.com

  • Telefon

    +90 544 224 41 06

antalya-web-tasarim
17
May

Antalya Web Tasarım

BİZ KİMİZ

AVG Medya olarak 20 yıldan bu yana bu sektörde olduğumuzu bilmenizi isteriz. 
Hizmet verdiğimiz alanlar; Seo Hizmetleri, Reklam Hizmetleri, Grafik Tasarım Hizmetleri ve 200+ Web tasarım hizmetlerini kaliteli ve en özgün haliyle Ankara ve Antalya şubelerimizde sizlere sunmaktayız. 1000’in üzerinde müşteri portföyümüz bulunmakta olup, birbirinden özenli ve özel işler tamamlamayı amaçlıyoruz. Şu anda yüksek nitelikli Bilgisayar Programcıları,  SEO uzmanları ve Grafik Tasarım uzmanlarından oluşan 10 kişilik bir ekiple hizmetimizi sürdürmekteyiz. 
Amacımız; yaptığımız çalışmalar ile işinize yeni bir anlam katarken, Antalya web tasarımında rekabet ortamına renk getirmek.  Web tasarım çalışmalarımıza ek olarak Google Adwords ve Yandex reklamları ile de çeşitli paketler ile destekçiniziz. Sizlerin seçmiş olduğu anahtar kelimelerin rakip analizi ve zorluk derecesi tespit edilerek sizlere ne kadar sürede nasıl bir yol izleyeceğimizi ve ne şekilde sizi olduğunuz konumdan üst sıralara taşıyacağımızı anlatıyoruz. Bizle çalışmak istemeniz durumunda gerekli web tasarım çalışmalarını sizlere aktarabiliriz. Yaptığımız iş sonucunda hiç şikayet almamış bir firma olmanın gururunu yaşıyor ve bizleri tercih ettiğinizde bize yakışır bir iş çıkartacağımız için yapacağımız işi kendimize yapıyormuşçasına ve zevkle yapıyoruz. Siz de Antalya’da reklam hizmetleri, sosyal medya desteği, grafik tasarım ve seo hizmetleri almak istiyorsanız doğru adrestesiniz!

MİSYONUMUZ

Bilgisayar dünyasında olan gelişmeleri devamlı olarak takip etmek ve yenilikleri işimize entegre ederek müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi daha da iyi hale getirmek.  Sunmuş olduğumuz hizmetlerle müşterilerimizin sektörlerinde rekabet edebilirliğini arttırmak, zamandan tasarruf etmeleri için iş süreçlerini kısaltmak ve müşterilerimizin markalarının değerine değer katarak kaliteli yenilikçi çözümlerimiz ve sektör için gerekli prestijimizle ilerleyerek, alanında öncü bir marka haline gelmek.